arrow_drop_up arrow_drop_down

SKETCHUP CURSUS GEVORDERD

Geen gevorderden cursussen meer op locatie!

Hé jammer waarom niet, hoor ik je denken!

Nou het heeft een goede reden. Uit ervaring blijkt dat het niveau van de deelnemers altijd enorm verschilt. Het daarom lastig om iedereen met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan. De één had liever meer over extensies gehoord en de ander wilde juist graag meer handigheidjes weten.  Sommige dingen zijn voor de een al standaard opgenomen in de workflow en de ander nog helemaal niet, waardoor er een flink gat ontstaat.

Daarom ga ik in het nieuwe jaar met gevorderden masterclasses geven met een bepaald thema bijvoorbeeld:

  • De handigste workflow in Sketchup
  • Organiseren (lagen en scenes)
  • Presenteren (stijlen en animaties maken)
  • Maatwerk meubels tekenen
  • En nog veel meer

Liever een privé cursus?

Dat kan binnenkort vanuit je eigen luie stoel thuis!

Vaak krijg ik de vraag of ik ook een privé cursus kan geven, maar dat lukt mij vaak niet vanwege mijn volle agenda. De uurtjes die ik beschikbaar heb, benut ik het liefst zo optimaal mogelijk. Vandaar dat ik de privé cursus alleen maar online geeft. Het scheelt reistijd en is heel efficiënt en voor jou lekker in je eigen omgeving.

Jij bepaalt waar de les over gaat!

Aan jou om aan te geven waar je het over wilt hebben! Ik ontvang graag van jou Sketchup of LayOut documenten. Zo kan ik vooraf bekijken waar er resultaat te behalen valt. In overleg bepalen we dus de inhoud van de online privé cursus

Je ontvangt de video om terug te kunnen kijken

Je ontvangt de link naar de afgeschermde video, die later nog uitgebreid terug kan kijken. Zo kan je later dus nog uitgebreid oefenen en er mee aan de slag.

Binnenkort meer informatie over de agenda en de prijzen.

Nog vragen over de online privé cursus?