SKETCHUP CURSUS GEVORDERD

Al gevorderd en wil je nog meer uit SketchUp halen?


Boek dan een Online Privéles met Marian.

Momenteel zijn er geen gevorderden cursussen meer.


Hé jammer waarom niet, hoor ik je denken!

Nou het heeft een goede reden. Uit ervaring blijkt dat het niveau van de deelnemers altijd enorm verschilt. De één had liever meer over extensies gehoord en de ander wilde juist graag meer handigheidjes weten. Sommige onderwerpen zijn voor de een al standaard opgenomen in de workflow en de ander nog helemaal niet, waardoor er soms een flinke kloof is tussen de deelnemers.

Daarom komen er in het najaar een aantal masterclasses met gerichte thema's

  • De handigste workflow in Sketchup
  • Organiseren (lagen en scenes)
  • Presenteren (stijlen en animaties maken)
  • Maatwerk meubels tekenen
  • En nog veel meer

Liever een online privé cursus?

Dat kan vanuit je eigen luie stoel thuis.

Vaak krijg ik de vraag of ik ook een privé cursus kan geven, maar dat lukt mij vaak niet vanwege mijn volle agenda. De uurtjes die ik beschikbaar heb, benut ik het liefst zo optimaal mogelijk. Vandaar dat ik de privé cursus alleen maar online geeft. Het scheelt reistijd en is heel efficiënt en voor jou lekker in je eigen omgeving.

Jij bepaalt waar de les over gaat!

Aan jou om aan te geven waar je het over wilt hebben! Ik ontvang graag van jou Sketchup of LayOut documenten. Zo kan ik vooraf bekijken waar er resultaat te behalen valt. In overleg bepalen we dus de inhoud van de online privé cursus

Je ontvangt de video om terug te kunnen kijken

Je ontvangt de link naar de afgeschermde video, die later nog uitgebreid terug kan kijken. Zo kan je later dus nog uitgebreid oefenen en er mee aan de slag.

Meer informatie over een online privécursus