arrow_drop_up arrow_drop_down

SKETCHUP CURSUS GEVORDERD

HAAL NOG MEER UIT SKETCHUP

Minder tijd kwijt met zelf uitzoeken

Jij kan mee bepalen over de inhoud van de cursus

Doelgericht aan het werk!

Handig boek als naslagwerk

We gaan tot in detail. Al jouw Sketchup vragen worden beantwoord

Incl. heerlijke koffie van een echte Barista

Ben jij interieurontwerper, stylist, architect, tuinarchitect, meubelmaker, makelaar of vastgoedstylist?

  • Je werkt al een tijdje met Sketchup maar je hebt toch vragen waar jezelf niet uit komt:
  • Hoe importeer ik mooie en goede materialen en waar haal ik die vandaan?
  • Hoe ex- en importeer ik AutoCad/Vectorworks tekeningen?
  • Hoe kan in nog efficiënter werken met Sketchup?
  • Hoe maak ik de Sketchup tekeningen aantrekkelijker?
  • Welke extensies zijn handig voor mij?
  • Hoe los ik snel problemen op?
  • Hoe importeer andere stijlen?
  • Herkenbaar? Dan is de gevorderden SketchUp cursus zeker iets voor jou!

Wil jij nog meer uit Sketchup halen dan je nu doet? In de gevorderden cursus gaan we nog veel dieper in op diverse tools. Ik leer je een aantal echt handige extensies. Jij als deelnemer bepaalt ook een groot deel van de les, door aan te geven wat je wilt leren deze dag. De meeste gebruikers worstelen met dezelfde vragen en willen maar één ding en dat is: nog sneller en efficiënter met Sketchup werken!

Al 9 jaar Sketchup trainer

Mijn naam is Marian van Olst en geef al 9 jaar SketchUp cursussen op verschillende locaties in Nederland. Ik ben interieurontwerper en werk al 11 jaar met Sketchup. Echt elke dag maak ik met plezier gebruik van Sketchup :-)))


Sinds 2010 leer ik interieurprofessionals ook alles uit Sketchup en te halen en hoe je mooie 3D tekeneningen kan maken.


Ik neem de tijd om iedere klik met de muis, stap voor stap uit te leggen en ervoor te zorgen dat SketchUp ook voor jou een super tool wordt om mee te werken.


Ik ben auteur van het boek '3D tekenen met SketchUp'. Vanaf augustus 2018 ligt de derde editie, vers van de pers, in de winkel.

Bij Studio Jet! heb ik mijn eerste stapjes gezet op het pad van 3D tekenen. Best spannend want ik had hier totaal geen ervaring mee.

Maar Marian legt op een hele duidelijke en rustige manier uit hoe het systeem werkt, welke tools je kan gebruiken en hoe je een mooie duidelijke tekening

maakt. Al snel had ik het systeem aardig onder de knie en heb ik nog een vervolgcursus bij haar gevolgd om Sketch Up nog beter te doorgronden.

Marian heeft veel kennis van Sketch Up en kan dit ook nog op een heldere en prettige manier overbrengen.

Helene Mulder - 

Interieurontwerper

De cursus is praktisch, duidelijk, er is tijd voor persoonlijke aandacht en vragen en direct toepasbaar in de praktijk. Je kunt het je uiteraard ook zelf aanleren, maar uit ervaring weet ik dat het bij de cursussen van Marian gezelliger is en je krijgt net even die tips en trucs waar je veel aan hebt.
Marian Lunsing - 

Interieurontwerper

Marian, een ware Sketchup koningin, weet als geen ander op een hele heldere en enthousiaste manier de basis van het tekenen in sketch up je eigen te maken.

Met concrete voorbeelden en leuke oefeningen benoemd ze alle highlights uit haar allesomvattende geschreven sketchup boek (bijbel :-) zodat je zelf direct aan de slag kunt.

Na de training heb je een vliegende start gemaakt en krijg je meteen zin er verder in te duiken.

Kortom, meer dan de moeite waard!


Carlein Kieboom -

Hoofdredactrice VT Wonen

ONTDEK DE VOORDELEN VAN 

SKETCHUP CURSUS GEVORDERD

Jouw Sketchup model zo mooi mogelijk uit de printer krijgen

Hoe krijg ik mijn Sketchup tekening zo mooi mogelijk uit die printer zonder ingewikkelde render programma's? Dat is een van de meest voorkomende vragen. Vaak is er in een project niet altijd genoeg tijd om mooie renders te maken of het budget laat het niet toe. Ik laat je zien wat je met Sketchup kan realiseren om mooie en heldere afbeeldingen te maken.

Je leert wat de handigste extensies zijn

Sinds versie 2013 is het ons gemakkelijker gemaakt om extensies in Sketchup te gebruiken. Extensies zijn tools die het modeleren/tekenen nog gemakkelijker maken. Er zijn er ontzettend veel, maar ik heb voor jou als interieurprofessional de handigste er uit gepikt.

Je kan ze gemakkelijk net zoals 3D Warehouse in Sketchup plaatsen. Dat ga je allemaal leren.

Jij bepaalt

Jij bepaalt voor een groot gedeelte de inhoud van de cursus. Veel mensen worstelen met dezelfde vragen en problemen, doen bepaalde handelingen misschien met een omweg. Wetende dat het anders kan, maar hoe?

Stel je vragen en ik geef antwoord!


En nog veel meer handige tips & tricks uiteraard.

Persoonlijke aandacht

Wat is er leuker dan een dag met gelijkgestemden een cursus volgen? In een groepje van max. 6 interieurprofessionals krijg jij de aandacht die je nodig hebt. 

Als het niet lukt, kom ik gewoon naast je staan, net zo lang totdat het wel lukt :-)


Er ontsaan altijd leuke contacten tussen de cursisten, meteen netwerken dus :-)

Inspirerende omgeving

Broeinest Rotterdam of Amsterdam.

Broeinest is dé materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor (interieur)architecten en ontwerpers. In Broeinest worden producenten, merken en materialen samengebracht om zo – (interieur)architecten en ontwerpers beter te bedienen, begrijpen en bereiken. Baars & Bloemhoff doet dat ook hier niet alleen en werkt samen met een mooie selectie aan partners; Barri & More, Busch-Jaeger, DRT-gietvloeren, Forbo Flooring, Interface, Modular Lighting Instruments, Materia, IVA Office, Nordermöbler & Intercodam.

Naast de Broeiplekken is er binnen Broeinest ook ruimte om aan lange tafels te werken, in een huiskamersetting te zitten óf aan de slag te gaan in één van onze spreekkamers. Een van die spreekkamers gaat de cursus Sketchup plaatsvinden. Een super creatieve omgeving dus. Je kan bij beide locaties gemakkelijk voor de deur parkeren.

"Ondanks mijn kennis van diverse Adobe programma's is de Sketchup 3D tekencursus echt een toevoeging. Onmisbaar voor iedereen in het interieur vak. De cursus zelf is toegankelijk en voor elk niveau interessant. Je merkt dat Marian erg gepassioneerd is en ontzettend veel van Sketchup weet!"

Christel Harbrink -

marketing assistent

Al jaren wil ik een cursus Sketch-up doen. Het kwam er nooit van en het leek met ook te moeilijk eigenlijk! Nu dan toch begonnen! Marian legt duidelijk èn geduldig uit. Het leuke is dat Marian zelf heel actief is als interieurarchitect waardoor je ook ziet wat er echt mogelijk is en voorbeelden uit de praktijk gegeven worden! Wat zij kan met Sketch-up is een toekomstdroom maar door veel slimme handgrepen kom je na 3 ochtenden al heel ver en is er een flinke basis gelegd waardoor je eigenlijk gelijk al je opdrachtgevers van een mooie tekening kunt voorzien!

Mikee Westerling -

interieurarchitect

Agenda en locaties

SKETCHUP CURSUS GEVORDERD

BROEINEST ROTTERDAM

DONDERDAG 29 MAART 2019 

€ 240,- ex btw

SKETCHUP CURSUS GEVORDERD

BROEINEST AMSTERDAM

MAANDAG 8 APRIL

€ 240,- ex btw

MEEST GESTELDE VRAGEN


Met welke Sketchup versie gaan we werken tijdens de cursus?

Ik demonstreer alles met versie 2019 Pro, maar met versie Sketchup 2018 Pro kan je ook mee doen. Voor een aantal tools heb je echt de Pro versie nodig. Ik ga er ook van uit dat je als professional met de Pro versie werkt!


Hoeveel tijd moet ik ervaring hebben met Sketchup?

Voor de gevorderde cursus moet je minimaal een jaar intensief met Sketchup gewerkt hebben. Dit is om het niveau van de groep gelijkwaardig te houden/krijgen.


Ik heb geen laptop, kan ik die lenen?

Ja ik heb één Mac laptop beschikbaar en één Windows laptop. Wie het eerst komt wie het eerste maalt. Indien je een laptop wilt lenen, mail mij dan eerst even of de computer nog beschikbaar is.


Wat als ik toch een keer niet mee kan doen met de les door omstandigheden?

Het kan voorkomen dat je op een van de dagen echt niet kunt meedoen, of onverhoopt toch een dag moet missen. Dan gaan we uiteraard kijken naar een passende oplossing, bijvoorbeeld door de gemiste dag in te halen tijdens een andere cursusdata.

Wat is het verschil tussen de vervolg-cursus en de gevorderden-cursus?

De gevorderden cursus is echt een stap verder dan de vervolg cursus. De gevorderden-cursus kan je alleen volgen als je minimaal een jaar intensief met Sketchup hebt gewerkt.