Voorbeeld van SketchUp + Enscape afbeelding

Het hele team dezelfde SketchUp en LayOut workflow.

Geen verloren uurtjes en frustaties meer!

Vraag naar de mogelijkheden 


Bespaar duizenden euro's per jaar!

Wil je SketchUp gebruiken in je bedrijf, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Of zijn jij en je team al met SketchUp aan de slag, maar lijkt het alsof iedereen een eigen werkwijze heeft en die niet altijd efficient is?

Het is frustrerend als je het gevoel hebt dat je kostbare tijd verspilt aan het aanpassen van elkaars tekeningen en documenten. Vooral als je bedenkt dat elke minuut telt en geld kost!

Wist je dat een incompany SketchUp Training een wereld van verschil kan maken? Met een uniforme werkwijze en op maat gemaakte templates kun je duizenden euro's besparen op jaarbasis!

Ja, het vergt wat tijd, geld en energie, maar uiteindelijk levert het niet alleen een gestroomlijnd team op, maar ook flinke besparingen.

Meer informatie 
null
De Get Organized cursus dag was erg leerzaam en ontzettend goed georganiseerd. Na de basiscursus is dit echt een aanrader omdat je dan meteen de juiste (snelle!) workflow leert van SketchUp. Het is ook erg leuk dat het ‘live’ is omdat je dan ook kan netwerken en de locatie was super. Dankjewel Marian en team!
Lesley Hoogelander

Marian is zo enthousiast en weet zo veel over SketchUp en Lay out! De dagelijkse werkzaamheden worden door alle neiuwe tips die ze me mee heeft gegeven zoveel makkelijker. De presentatie van het tekenwerk komt op een veel hoger niveau door af en toe een training te volgen. Ook online houdt ze je lekker op de hoogte van alle noviteiten. Echt een aanrader om je skills te verbeteren. Naast leerzaam ook nog eens heel gezellig, Marian bedankt weer!

Richard Vink
SketchUp Authorized Training - Marian van Olst

Haal dé SketchUp en LayOut expert in huis!

Marian van SketchUp Plaza staat klaar om je team te begeleiden. Met maar liefst 24 jaar ervaring als interieurontwerper en 16 jaar ervaring met SketchUp en LayOut, heeft ze de perfecte oplossing ontwikkeld: de Get Organized workflow. Ideaal voor eenpitters én bureaus met meer dan twee personen.

 Met deze workflow krijg je niet alleen alle neuzen van je team in dezelfde richting, maar kun je ook met plezier werken aan projecten variërend van meubels en interieurs tot stands en tuinen.

Alle ervaring met het tekenen van interieurs en maatwerktekeningen, het maken van moodboards met SketchUp & LayOut  zitten verweven in deze worklfow.

Daarnaast is er nog veel meer mogelijk om je team te begeleiden met SketchUp, LayOut en Enscape.

Meer informatie 

Wat is er mogelijk tijdens een incompany training?

Training SketchUp en/of LayOut basis

In een of meerdere dagdelen kunnen we het gehele team de basis van SketchUp en/of LayOut leren. Alles in overleg!

SketchUp | Get Organized 

In 9 stappen het gehele team met de neuzen dezelfde richting uit. Met de Get Organized, leren ze hoe je een SketchUp tekening goed en snel opzet, zodat je achteraf gemakkelijk wijzigingen kan doen. Zonder frustratie en verloren uurtjes.

Custom templates en Scrapbooks maken

We kunnen ondersteuning bieden bij het maken van templates in SketchUp en LayOut. Met op maat gemaakte templates behoud je moeiteloos consistentie en verhoog je de productiviteit van je team. Datzelfde geldt ook voor het maken van Scrapbooks. Hiermee kan je mega efficiënt werken.

Toegang tot een online leeromgeving en forum

Omdat de informatie op 1 dag overweldigend kan zijn, kunnen we ook een online leeromgeving inrichten voor het team. Zo kunnen zij video tutorials bekijken op het moment dat het hen uitkomt of als ze ergens niet uitkomen. Dat scheelt uren  zoeken op YouTube. Daarnaast is het mogelijk om op een forum vragen te stellen aan de moderators van SketchUp Plaza, zodat het team daarna snel weer verder kan.

Bij jullie in huis of bij onze trainingslocatie

We kunnen naar jullie vertrouwde omgeving komen, maar het ook mogelijk om met het hele team naar onze trainingsruimte in Maarssen te komen. Hier kan het team in alle rust zonder afleiding de training volgen. Even weg uit de vertrouwde omgeving om zich beter te kunnen concentreren.

Authorized training center

SketchUp Plaza is een geautoriseerd training center, dus gegarandeerd de juiste en laatste informatie over SketchUp!

Heel fijn om op mijn eigen tempo door de online Sketchup cursus te gaan. Alles wordt rustig en helder uitgelegd. Goed te volgen dus :-)
Marjolein Slangen - Interieurontwerper

SketchUp Authorized Training - Marian van Olst

Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

SketchUp Authorized Training - Marian van Olst