arrow_drop_up arrow_drop_down

SKETCHUP CURSUS OP LOCATIE

Persoonlijke cursus voor beginners en gevorderden

SKETCHUP CURSUS BASIS

SketchUp leren? Tijdens de basiscursus van SketchUp Plaza leer je alle basisfuncties van het 3D tekenprogramma. De offline cursus is erg toegankelijk, interactief en super leerzaam. Op de volgende plaatsen kun je een cursus SketchUp Basis volgen: Amsterdam, Culemborg, Eindhoven en Rotterdam. Meld je direct aan. 

SKETCHUP CURSUS GEVORDERD

Heb je de basis van SketchUp al onder de knie, maar wil je een échte pro worden in het 3D tekenprogramma? Meld je dan aan voor de SketchUp Cursus Gevorderd. De cursus is bedoeld voor gevorderden ontwerpers, die goed overweg kunnen met de standaardtechnieken in het ontwerpprogramma. De Cursus Gevorderd wordt alléén gegeven in Rotterdam, bij Broeinest

LAYOUT CURSUS

Met LayOut, een extra applicatie die bij SketchUp Pro wordt meegeleverd, maak je eenvoudig de mooiste presentaties van 3D tekeningen en modellen. Maar hiervoor is de nodige kennis nodig van het presentatieprogramma. Tijdens de SketchUp Cursus LayOut van laat ik je alle kneepjes van het programma zien. Alle LayOut-cursussen worden gegeven bij Broeinest in Rotterdam. Meld je aan en til jouw SketchUp-ontwerpen naar een hoger niveau.

SKETCHUP + REALISTISCH TEKENEN

Unieke combinatie cursus Sketchup + realistisch tekenen. Tover je Sketchup tekening om naar een mooie realistische getekende tekening. Dit is een samenwerking tussen Sketchuppplaza en Interiorsketch. Lees snel verder.