arrow_drop_up arrow_drop_down
Layout van Sketchup leren

MAAK MOOIE PRESENTATIES EN WERKTEKENINGEN MET LAYOUT

Hiermee kom je pas echt als een professional voor de dag!

Maak werktekeningen, moodboards en
presentaties met LayOut (SketchUp)

Veel ontwerpers en vormgevers werken nog niet of nauwelijks met LayOut. Zonde, want met LayOut van Sketchup bespaar je enorm veel tijd én geld voor dure software. Volg een LayOut cursus op locatie en ontdek wat je allemaal kunt doen met het LayOut-programma. 

De voordelen van SketchUp LayOut

Eindeloos veel mogelijkheden

LayOut is een veelzijdig programma dat jouw ontwerpen naar een hoger niveau tilt. Wat dacht je bijvoorbeeld van ontwerpen op schaal printen, werktekeningen en persoonlijke moodboards maken of templates creëren voor verschillende papierformaten incl. stempel voorzien van logo en andere handige informatie.

Efficiënter werken door LayOut

Met LayOut maak en bewerk je eenvoudig presentaties en werkdocumenten door de juiste teksten, maten en afbeeldingen toe te voegen. Aanpassingen in SketchUp worden vervolgens na een update doorgevoerd in LayOut. Je hoeft dus niet twee keer een aanpassing te doen.

LayOut is inbegrepen bij SketchUp-Pro

Om gebruik te maken van LayOut heb je geen extra licentie nodig. LayOut zit namelijk standaard inbegrepen bij het pakket van SketchUp Pro. Geen bijkomende kosten dus!

Geen andere dure software nodig

Omdat je in staat bent om met LayOut een volledige moodboard, presentatie of werktekening te maken, heb je geen andere dure software nodig. 

De cursus LayOut van Sketchup Plaza

Essentials van LayOut

Een goed begin kan niet over het hoofd gezien worden. Daarom beginnen we altijd met het bouwen van een solide basis in SketchUp. Ik laat je zien hoe je een SketchUp-model goed opbouwt en doorsneden maakt.  Een goede start in SketchUp is het halve werk in LayOut.

Ontwikkel je eigen stijl

Er zijn zó veel mogelijkheden in LayOut en ieder heeft een andere smaak. Daarom laat ik je tijdens de LayOut cursus op locatie zien hoe je jouw stijl kunt ontwikkelen. Aan de hand van diverse voorbeelden ontwikkel je samen met mij een template voor jouw unieke stijl. Alles om te ontdekken wat bij jou past.

Kleine groep medeontwerpers

Zeg nu zelf, wat is leuker dan omringd worden door gelijkgestemden die dezelfde passie delen voor (3D) ontwerpen? De LayOut cursus op locatie vindt altijd plaats in kleine groepen met maximaal 8 deelnemers. Zo is er ruimte voor interactie, maar óók voor persoonlijke aandacht.

Inclusief een uitgebreide hand-out

Tijdens de cursus ontvang je een compleet naslagwerk met daarin alle stappen die tijdens de cursus worden behandeld. Zo weet je zeker dat alle informatie die besproken is tijdens de cursus niet verloren gaat. 

LayOut cursus op locatie?

Bekijk wanneer de eerst volgende LayOut cursus is:

Dinsdag 5 november 2019

10 - 16 UUR

Broeinest Amsterdam

(VOL)

260,- (ex. btw)


Dinsdag 11 februari 2020

10 - 16 UUR

ETC Designcenter Culemborg

(VOL)

260,- (ex. btw)


Of stel een vraag